Installatie en reparaties aan CV installaties

Reparatie service Korzelius is gespecialiseerd in installatie, onderhoud en reparaties aan CV installaties, geisers, boilers e.d voor zowel particulieren, woningcorporaties, aannemers, bedrijven en instellingen. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door jarenlange ervaring in zowel de consumenten als de professionele markt en door goede contacten met leveranciers en fabrikanten bent u bij Reparatieservice Korzelius verzekerd van een optimaal advies, uitstekende installatie en professioneel onderhoud van CV installaties.

Naast het verzorgen van Installaties ten behoeve van uw CV, zijn wij eveneens gespecialiseerd in het plaatsen, repareren en onderhouden van HR ketels. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe ketel of gehele  installatie wij staan voor u klaar.

Dankzij de kleinschaligheid van onze organisatie bieden wij onze produkten en diensten aan tegen zeer scherpe prijzen. Schroomt u daarom niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij kunnen u onder andere de volgende merken bieden:
Remeha, Nefit, Bosch, Vaillant, Atag, Daalderop 

LEVEREN EN PLAATSEN VAN ALLE BEKENDE MERKEN CV KETELS EN RADIATOREN

Herken veelvuldige voorkomende CV storingen

Om snel tot de oorzaak van een Cv storing of verwarming storing te komen hebben we hieronder een aantal mogelijkheden opgesomd. Indien u namelijk zelf het probleem achterhaalt, kunnen wij u wellicht makkelijker en sneller van dienst zijn bij het oplossen van uw storing aan uw verwarmingsketel.

- CV thermostaat kapot
- alarm CV
- CV leidingen bevroren
- lage temperatuur verwarming
- koude radiator
- CV combinatieketel warmtepomp storing
- CV brander storing
- waterdruk CV te laag
- raar geluid CV combiketel
- storing filter bij verwarmingsketel